Actualitat/Societat

Èxit del taller de Cuina d'aprofitament a Torà

Autor: AjTora
dilluns 27 novembre 2017
Torà

El taller va comptar amb una vintena d'assistents

 
taller de Cuina d'aprofitament - Torà Foto: AjTora

Dissabte 25 de novembre es va realitzar un Taller de Cuina d'aprofitament a l'Escola Sant Gil de Torà impartit per Paquita Riera, cuinera amb gran experiència que feia una demostració pràctica de com aprofitar les sobres dels àpats. El taller va comptar amb una vintena d'assistents i va ser organitzat des de les àrees de Gestió de Residus i de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torà.

El malbaratament alimentari és un problema característic de les societats desenvolupades, que provoca la pèrdua de milers de tones d'aliments. Per això conscienciar a la població sobre la importància de tenir una alimentació saludable, equilibrada i variada és fonamental, però, també ho és sensibilitzar-la del fet que l'alimentació ha de ser sostenible.

Una de les mesures a considerar per evitar el malbaratament és l'educació de la població en l'aprofitament dels aliments per evitar situacions tan freqüents com: fruita que es fa malbé abans d'arribar a la taula, productes de consum diari que no s'arriben a menjar o productes que caduquen al rebost i a la nevera de la pròpia llar.

Vols compartir-ho?