Acte

SUSPESA Jornada 'Eines i recursos per a la promoció de projectes des de l'acció associativa i comunitària'

divendres 28 - setembre - 2018
12 h 00 a ,

Jornada 'Eines i recursos per a la promoció de projectes des de l'acció associativa i comunitària'

Des de l'Arada ens comuniquen que la jornada ha estat suspesa. La xerrada amb el Marc Vinyas es realitzarà al desembre, us mantindrem
informats. Tots aquells interessats en el Taller pràctic per associacions de Fiscalitat i gestió de recursos públics i privats, poseu-vos en contacte amb cristina.espejo@larada.coop per tal de buscar una nova data.

Divendres 28 de setembre es realitzarà una Jornada sobre 'Eines i recursos per a la promoció de projectes des de l'acció associativa i comunitària' l'acte s'emmarca dins les activitats del projecte 'Actua fem coses al sud del Solsonès!' que impulsa L'Arada Creativitat Social.

A les 12 del migdia, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Riner, 'El paper dels Plans de Desenvolupament Comunitari en els territoris rural' amb Marc Viñas i Marina Vilaseca.

A les 6 de la tarda, a la Sala 13 del Casal de Cultura i Joventut de Solsona, 'Taller pràctic per associacions. Fiscalitat i gestió de recursos públics i privats' a càrrec de Fundació Catalana de l'Esplai.

Cal confirmar assistència

Insertada per: AjTora
Més informació: Email Tel: 672 491 223

Vols compartir-la?

Actes propers

dilluns 6 desembre 2021
Torà
Exposició 'De gota en gota'
fins dimecres 5 gener 2022
Torà
Activitats Nadalenques de Torà 2021/2022
divendres 17 desembre 2021
Torà
Activitats a Torà per la Marató de TV3 2021