Acte

Xerrada ‘Nens i nenes autònoms, amb identitat i autoestima. Preparem-los per la vida’

divendres 21 - abril - 2017
20 h 30 a Escola Sant Gil , Torà

cartell Xerrada ‘Nens i nenes autònoms, amb identitat i autoestima. Preparem-los per la vida’

Divendres, 21 d’abril, a les 20.30 h, a l’Escola Sant Gil de Torà, a càrrec de Joan Carles Folia.

Sovint protegim massa als nostres fills i ens pensem que és una bona manera de preparar-los per a un futur que arribarà ràpid. Hem d'acompanyar als nostres fills en el seu creixement però acceptant que tindran èxits i fracassos, alegries i frustracions. No fer-ho els farà febles front les experiències que els tocarà viure d'adults. L'excessiu proteccionisme i una educació dirigida, sense espais d’autonomia personal, anirà en contra de la seva preparació per a la vida, incidint en la identitat i autoestima dels nostres fills

Joan Carles Folia porta 30 anys dedicat a treballar amb persones. Els seus inicis com a professor, el seu pas per l’administració i la creació de les seves empreses dedicades al sector de l’àmbit educatiu i esportiu així com la seva formació i consulta de coaching (xerrades a equips directius d’empreses, escoles, ajuntaments i l’ajuda individualitzada).

Col·laborador amb diferents mitjans de comunicació i assessora a diferents centres educatius, empreses i mitjans de comunicació.

Activitat gratuïta.
Inscripció fins el 19 d’abril a: c5004607@xtec.cat
Per a més informació:
 Consell Comarcal de la Segarra Passeig de Jaume Balmes, 3 25200 Cervera (Lleida)
Tel: 973531300 plainclusio@ccsegarra.cat

Insertada per: AjTora

Vols compartir-la?

Actes propers