Actualitat/Govern municipal

Aprovat el projecte executiu per a la connexió de la xarxa d'aigua de Torà amb la xarxa de la Mancomunitat d'Abastament d'Aigües del Solsonès

Autor: AjTora
dilluns 18 gener 2021
Torà

El pressupost total és de 199.838 euros i l'execució de l'obra està prevista pels propers mesos

 

En la seva sessió del día 15 de gener de 2021, el Ple de l’Ajuntament de Torà va aprovar per unanimitat el projecte executiu per a la connexió de la xarxa d’aigua del municipi de Torà amb la xarxa d’aigua de la Mancomunitat d’Abastament d’Aigües del Solsonès (MAAS).

Concretament, la connexió d’aquestes dues xarxes d’aigua es farà mitjançant una canonada en alta de polietilè DN 110, d’una longitud total de 4.671 metres, que unirà el dipòsit de la MAAS ubicat al Serrat de la Vila del terme municipal de Biosca amb el dipòsit de Guillons al terme municipal de Torà. Degut al desnivell existent entre aquests dos dipòsits, l’aigua baixarà per la canonada per gravetat sense necessitat de cap bombeig.

El pressupost total d’aquesta obra és de 199.838,71 euros i per el seu finançament l’Ajuntament de Torà compta amb una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua de 93.344,12 i dues subvencions de la Diputació de Lleida de 63.554,04 euros i 25.000,00 euros.

La finalitat principal d’aquesta obra és millorar la qualitat de l’aigua de la xarxa municipal de Torà i la seva execució està prevista per els propers mesos.

Vols compartir-ho?