Actualitat/Govern municipal

L'Ajuntament de Torà projecta construir un edifici sociocultural polivalent

Autor: AjTora
dimarts 19 novembre 2019
Torà

Contempla la construcció d’un edifici de nova planta a l’antic casal parroquial. El cost de la primera fase de les obres s’estima en 311.000 euros

 

L’ajuntament de Torà projecta construir un edifici sociocultural polivalent als terrenys de l’antic casal parroquial. El consistori va adquirir l’immoble el 2003 i actualment està greument deteriorat després de sofrir un esfondrament de la teulada l’any 2011.

El projecte contempla la construcció d’un edifici de nova planta amb baixos i tres plantes. El primer pas serà habilitar l’ús de la planta baixa i en posteriors actuacions s’adequaria la resta de l’edifici. El cost de la primera fase de les obres s’estima en 311.000 euros i el municipi preveu acollir-se a ajuts del Pla Únic d’Obres i Serveis (Puosc).

L’edifici acolliria les activitats de serveis socials, culturals, de lleure i de turisme i altres com el punt Tic. Fet que afavoriria la cohesió social entre les diferents entitats del poble. També es contempla fer-lo extensiu als municipis veïns de Biosca, Ivorra, la Molsosa, Castellfollit de Riubregós i Pinós.

La proposta es va presentar en el ple del consistori celebrat dimecres passat i va ser aprovada per unanimitat.

Vols compartir-ho?