Els masos de la Vila, el Piteu de Dalt i el Piteu de Baix, actualment a Llobera, passen a Torà
La sala del contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó a l'Ajuntament de Torà en el litigi pels límits territorials amb l'Ajuntament de Llobera.
La sentència impugna la resolució GRI/1103/2014, de 12 de maig, de la Consellera de Governació i Relacions Institucionals de la generalitat de Catalunya, relativa a la delimitació, en el tram en desacord entre els dos municipis.
L'origen del problema radica en la línia de delimitació territorial entre els municipis de Llanera i Llobera, realitzada l'any 1924 per un enginyer de l''Instituto Geográfico Nacional' i que va ser confirmada en produir-se la incorporació del terme de Llanera a Torà. Aquesta delimitació va ser realitzada de forma unilateral per l'IGN i no consta que tingués el consentiment d'ambdós municipis ni l'assistència dels seus representants i .
Per tot això la sentència valida una delimitació anterior realitzada entre els anys 1889-1896, que presenta un major nombre de punts de referència que no la de 1924, i va ser acceptada pels municipis de Llanera i Llobera.
Ara els masos de la Vila, el Piteu de Dalt i el Piteu de Baix i també la capella de Sant Salvador, actualment a Llobera, passen a formar part de Torà. La nova delimitació també deixa ben clar que el Dolmen de Llanera, al igual que la capella de Sant Salvador, formen part del terme de Torà.