Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Torà es beneficia del Programa “Garantia Juvenil” per aquest 2021 i contracta un jove.

El jove contractat és Alejandro Rivera i fa tasques administratives i d’atenció al públic a l’ajuntament.

Imatge de l'ajuntament de Torà
Imatge de l'ajuntament de Torà

DIUMENGE 31 OCTUBRE 2021

► Nota de premsa

L’Ajuntament de Toràes beneficia del Programa “Garantia Juvenil” per aquest 2021 i contracta un jove.

El jove contractat és Alejandro Rivera i fa tasques administratives i d’atenció al públic a l’ajuntament.

El Programa Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l’accés dels joves al mercat de treball. L’objectiu d’aquest programa és incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves amb formació, beneficiàries del sistema de Garantia Juvenil a Catalunya, amb la finalitat de millorar-ne l’ocupabilitat. A través de l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, es persegueix la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

A través de la subvenció rebuda, l’Ajuntament ha contractat un jove durant sis mesos per potenciar la seva inserció laboral. Ell és Alejandro Rivera i les seves tasques són; Elaboració de campanyes de comunicació i rètols de difusió, introducció de dades en aplicacions informàtiques (registre d’entrades i sortides),  realització de tasques de consulta i recerca d’informació (mitjançant la gestió de l’arxiu), tasques de suport a l’àrea d’administració de l’entitat i atenció al públic, presencial i telefònic.

Concretament, s’ha atorgat una subvenció d’11 mil euros per a la seva contractació amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i de la Unió Europea en el marc del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil; “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

Informa: Ajuntament de Torà.

Dijous, 14 d’octubre de 2021.