Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acte d'homenatge al Sr. Josep Simó Tarrés amb motiu de la celebració dels seus 100 anys.

El Director dels Serveis Territorials del Departament de Drets Socials a Lleida Sr. Joan Segura li va lliurar la medalla de la Generalitat de Catalunya.

Ajuntament de Torà
Ajuntament de Torà

DILLUNS 10 OCTUBRE 2022

Dissabte 8 d'octubre, a les 13h, a la sala d'actes de l'ajuntament de Torà, tingué lloc un acte d'homenatge al Sr. Josep Simó Tarrés amb motiu de la celebració dels seus 100 anys.

Per aquest motiu, el Director dels Serveis Territorials del Departament de Drets Socials a Lleida Sr. Joan Segura li va lliurar la medalla de la Generalitat per a persones centenàries i li va llegir una carta enviada per la Consellera de Drets Socials.

En representació del Consell Comarcal de la Segarra, va intervenir la Sra. Gemma Martínez, Consellera Comarcal de Serveis Socials i Alcaldessa de Sanaüja, que va destacar l'ofici de ferrer del Sr. Simó i li va lliurar un lot de productes de proximitat.

Va conduir l'acte l'alcalde de Torà Sr. Magí Coscollola que va posar de manifest la professionalitat i bona feina feta pel Sr. Simó com a ferrer i la seva tasca com a administrador de les seves finques que encara fa actualment. L'alcalde, acompanyat per regidores i regidors de l'Ajuntament, li va lliurar una placa commemorativa del centenari. El Sr. Simó va estar en tot moment acompanyat pels seus familiars més propers i es va cloure amb la lectura, per part de les seves netes i besnéts, d'un emotiu relat sobre la vida i els trets característics de la personalitat homenatjada.

Moltes felicitats pel centenari i esperem que en pugui fer molts més!