Actualitat/Govern municipal

Anunci sobre la subvenció rebuda del Servei d'Ocupació de Catalunya

Autor: AjTora
dimecres 10 novembre 2021
Torà

La subvenció rebuda és de 11.000 € i permet cobrir els costos de la contractació d’un tècnic auxiliar en disseny gràfic.

 

L’Ajuntament de Torà ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per la convocatòria destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per l’any 2021.

Segons l’ORDRE TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. I la RESOLUCIÓ TSF/1556/2021, d'11 de maig, per la qual s'obre la convocatòria, per a l'any 2021, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (SOC – JENP) (ref. BDNS 565045).

Gràcies a aquesta subvenció, que el Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a l'Ajuntament de Torà, es podrà dur a terme la configuració de la web de l’Ajuntament, la creació de bases de dades de premsa local, gestionar les xarxes socials, elaborar campanyes de comunicació i fer cartells de difusió tant per a la web i a les xarxes socials, introduir dades en aplicacions informàtiques, realitzar tasques de consulta i recerca d’informació, comprovar i mecanitzar dades, així com, totes aquelles tasques de caràcter similar que li siguin encomanades; tasques que totes elles repercutiran, sens dubte, positivament cap al ciutadania en general.

Vols compartir-ho?