Actualitat/Societat

L'Ajuntament de Torà arranjarà el setembre el tram de la carretera a Ardèvol

Autor: AjTora
dilluns 17 agost 2020
Torà

La solució definitiva passa perquè la titularitat de la carretera, ara municipal, passi a ser d'una administració superior, ja sigui la Diputació de Lleida o la Generalitat

 

L'Ajuntament de Torà ha començat els tràmits per licitar les obres d'arranjament del ferm del tram del municipi que uneix amb Ardèvol. Es preveu que les obres, consistents en tapar els forats existents, es realitzin durant el mes de setembre i es finançaran amb els diners d'una subvenció de la Diputació de Lleida dedicada a l'arranjament de camins.

La carretera, que afecta els municipis de Torà, Pinós i Riner, té la categoria de camí rural asfaltat i suporta un trànsit diari de vehicles considerable, tan de cotxes, com de camions i tractors.

Tant l'Ajuntament de Torà com el de Pinós coincideixen en afirmar que la solució definitiva passa perquè la 'titularitat de la carretera passi a ser d'una administració superior, ja sigui la Diputació de Lleida o la Generalitat'. Els consistoris tenen clar que la via necessita una reforma estructural i, a hores d'ara, l'únic que poden fer és tapar els forats, però no solucionar el problema de fons.

Vols compartir-ho?