Actualitat/Societat

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes

Autor: AjTora
dilluns 1 juliol 2019
Torà

El campionat es va desenvolupar amb un molt bon ambient

 

El diumenge 30 de juny s'ha celebrat a Torà el XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes al Camp de futbol de Torà, organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i el Club de Bitlles Torà.

El campionat va començar a quarts de deu del matí i va comptar amb la participació de 16 equips, els dos primers classificats dels sis grups de Lliga Catalana, els tercers dels grups 1, 2 i 3, i l’equip local, el Club de Bitlles Torà que enguany compleix 25 anys.

Tot i la calor, que va ser intensa durant tot el matí, el campionat es va desenvolupar amb un molt bon ambient. Els guanyadors són el CB Vall-llobrega, 1r Classificat, el CB Igualada, 2n Classificat i el CB Penya Bistec de Tordera, 3r Classificat

L'acte va finalitzar amb l'entrega de trofeus del Campionat de Catalunya i de la Lliga Catalana a càrrec del diputat provincial Albert Bajona i l'alcalde de Torà Magí Coscollola.

El campionat ha comptat amb el suport de l’Ajuntament Torà, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la col·laboració de diferents patrocinadors de la zona.

Vols compartir-ho?