Actualitat/Societat

Fem Ocupació per Joves

Autor: AjTora
dissabte 27 febrer 2016
Torà

Contractacions Subvencionades 'FEM OCUPACIÓ PER JOVES'

 
Fem Ocupació per Joves - Torà Foto: CC Segarra

- Objectiu del programa: inserir joves , donant-los una formació adient al lloc de treball a ocupar i facilitar a les empreses la incorporació de personal amb les competències requerides. Des del Consell es fa un acompanyament i orientació a la persona jove.
- La subvenció correspondrà a la quantia equivalent al SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL VIGENT l’any de la convocatòria ( 648,60 €/mes). La subvenció serà per 6 mesos. Si és jornada parcial, se subvencionarà la part proporcional. Si el salari a percebre per la persona jove és superior a la subvenció, l’empresa abonarà la diferència. Compatible amb altres bonificacions de la Seguretat Social i quota empresarial, segons tipus de contracte.
- Contracte mínim de 6 mesos, mitjançant qualsevol modalitat contractual ( excepte els contractes de “formació” i “aprenentatge” que han de ser per un any)
- Les persones joves a contractar han de tenir entre 18 a 29 anys, en situació d’atur i amb estudis finalitzats de CICLE DE GRAU MIG o BATXILLERAT (mínim Graduat ESO). Cal que estiguin inscrites a GARANTIA JUVENIL!!
- La formació o curs pertanyent al programa ha de ser d’entre 90 i 150 hores. Cal fer-ho durant o abans del contracte. Pot fer-se a l’empresa o amb docent/professor de la mateixa empresa, per tal que sigui més adient a la feina.
- La jornada subvencionada pot ser “jornada complerta” o “jornada parcial, mínim 50 % de la jornada ordinària”.
- L’empresa pot participar en la selecció de joves o, si ja té els joves pendent d’incorporar-se a l’empresa, pot gaudir directament dels ajuts del programa.


Adjunts: PDF CARTELL EMPRESES FEM OCUPACIO PER JOVES

Etiquetes
  • joves
  • torà
  • Vols compartir-ho?