Actualitat/Cultura

Més de 20 persones a la xerrada sobre la preadolescència a Torà.

Autor: AjTora
divendres 20 novembre 2015
Torà

Torà.- Per tercer any escolar, el Consell Comarcal de la Segarra, conjuntament amb l’AMPA i l’Escola Sant Gil de Torà organitzem un cicle de xerrades adreçades a pares i mares. La temàtica de les xerrades les han estat escollides per la mateixa AMPA de l’Escola i l’Escola. Per aquest curs escolar la primera de les xerrades previstes es va dur a terme el passat divendres 20 de novembre a l’Escola i sota el títol; “La preadolescència: inici dels canvis en relació amb els pares i fills/es”. La xerrada a càrrec el mestre i pedagog Paco Alominos va tenir molt èxit, ja que més de 20 persones van participar.
La presentació i acollida va anar a càrrec de la consellera comarcal de serveis socials, Núria Magrans, i el regidor a Torà, Joan Closa. Tots dos van valorar el cicle de xerrades com una bona actuació per a l’escola i l’AMPA. Van explicar que per aquest curs es preveuen dues xerrades més; Al febrer la xerrada: “Lectura i família” també realitzada per Paco Alominos, mestre i pedagog.
I pel mes de maig: “Com aprenen els nens?” Acompanyament emocional de Carles Parellada i Enrich.

Tal com va explicar la consellera comarcal, Núria Magrans, aquesta és una de les 32 accions resultants del Consell Social de Torà i respon a l’organització de xerrades i tallers adreçades a pares i mares amb l’objectiu de millorar la comunicació amb els seus fills/es, augmentar i reforçar les competències educatives, acompanyar-los en l’anàlisi i reflexió sobre les seves relacions amb ells, etc.
El Consell Social de Torà és una iniciativa de l’Oficina tècnica d’Inclusió social amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torà i la participació d’entitats i professionals de diferents serveis d’atenció a les persones a Torà. L’objectiu és reunir en un mateix espai totes les entitats i serveis de Torà que treballen per la millora el benestar i la cohesió social en el municipi per tal de: detectar necessitats, realitzar proposar accions per pal·liar-les i acordar actuacions concretes per tal d’afavorir la inclusió social al municipi

Vols compartir-ho?